AFGAN SANATÇILARIN AFGANİSTAN KÜLTÜREL SERGİSİ AFGANİSTAN ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİNDE MUHTEŞEM YAPILDI - Gazete Şanlıurfa

Gazete Şanlıurfa

SON DAKİKA

02:13 - TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA`DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

00:09 - “Birleşik Rusya”, MGER ve “Gönüllü Şirket” Kursk bölgesinin sınır bölgelerinde yaşayanlara ve askeri personele insani yardım sağladı

23:08 - «Единая Россия», МГЕР и «Волонтёрская Рота» доставили гуманитарную помощь жителям приграничных районов Курской области и военнослужащим

21:01 - Birleşik Rusya, yeni okul yılı için okul sporları altyapısının hazır olup olmadığını kontrol etti

19:44 - «Единая Россия» проверила готовность школьной спортивной инфраструктуры к новому учебному году

18:12 - Olga Kazakova: Birleşik Rusya’nın girişimiyle, 1 Eylül’den itibaren okullarda yeni bir konu olan “Anavatan Güvenliği ve Savunmasının Temelleri” tanıtılıyor

16:53 - Ольга Казакова: По инициативе «Единой России» с 1 сентября в школах вводится новый предмет «Основы безопасности и защиты Родины»

15:15 - MGER ve Gönüllü Şirketi aktivistleri Rzhevsky bölgesinde 200 Kızıl Ordu askerinin kalıntılarını kaldırdı

13:49 - Активисты МГЕР и «Волонтёрской Роты» подняли в Ржевском районе останки 200 бойцов Красной Армии

13:06 - “Birleşik Rusya” Kursk bölgesindeki geçici geçici gözaltı merkezlerine okul malzemeleriyle birlikte sırt çantaları bağışladı

AFGAN SANATÇILARIN AFGANİSTAN KÜLTÜREL SERGİSİ AFGANİSTAN ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİNDE MUHTEŞEM YAPILDI

Afganistan Ankara Büyükelçiliği Afganistan’ın Bağımsızlık Günü vesilesiyle gerçekleşen, Türkiye’de bulunan Afgan sanatçıların Afganistan Kültürel Sergisi Afganistan Ankara...

24 Ağustos 2024
AFGAN SANATÇILARIN AFGANİSTAN KÜLTÜREL SERGİSİ AFGANİSTAN ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİNDE MUHTEŞEM YAPILDI

Afganistan Ankara Büyükelçiliği Afganistan’ın Bağımsızlık Günü vesilesiyle gerçekleşen, Türkiye’de bulunan Afgan sanatçıların Afganistan Kültürel Sergisi Afganistan Ankara Büyükelçiliğinde muhteşem bir şekilde yapıldı.

Açıklama yok.

Afganistan Kültürel Sergisinde tablolar, minyatürler, tezhipler, çizimler, el sanatları ve halılar da dahil olmak üzere çeşitli Afgan sanatları sergilendi. İlk defa Başkent Ankara ilimizde Afganistan Kültürel Sergisi Bir elçilik binasında yapıldı.

Açıklama yok.

Afganistan Ankara Büyükelçisi Amir Mohammad Ramin Başkanlığında Afganistan’ın Bağımsızlık Günü vesilesiyle gerçekleşen, Türkiye’de bulunan Afgan sanatçıların Afganistan Kültürel Sergisi tek kelime muhteşem bir şekilde yapıldı.

Açıklama yok.

Çok sayıda Büyükelçiler, Diplomalatlar, Dışişleri Bakanlığından, Basın mensupları, Stk, Vakıf ve Milletvekilleri ve Çok sayıda Afgan sanatçıları katıldı.

Açıklama yok.

Gelen konuklar için Afgan pilavı ve yöresel lezzetlerde ikram edildi.

Açıklama yok.

Konukların ilgi gösterdiği Afgan tablolar, minyatürler, tezhipler, çizimler, el sanatları ve halılar dikkat çekti. Afgan sanatçıların yapmış olduğu tablolar, minyatürler, tezhipler, çizimler, el sanatları ve halılar gelen misafirlere tek tek anlatımı yapıldı. Adeta Bir anda kendimi Afganistan `da his ettim. Öyle Afgan sanatçıların yapmış olduğu tablolar, minyatürler, tezhipler, çizimler, el sanatları ve halılar görülmeye değerdi.

Açıklama yok.

Afganistan Ankara Büyükelçisi Amir Mohammad Ramin, Afganistan’ın Bağımsızlık Günü vesilesiyle gerçekleşen, Türkiye’de bulunan Afgan sanatçıların Afganistan Kültürel Sergisine katılan herkese teşekkür etti.

Açıklama yok.

Program sonunda Afganistan Ankara Büyükelçisi Amir Mohammad Ramin ve ekibi tarafından Afganistan Kültürel Sergisine katılan Afgan Sanatçılarına Afganistan Ankara Büyükelçiliği tarafından tek tek teşekkür belgesi takdim ederek toplu fotoğraf çekmesi ile son buldu.

ABDULLAH YİĞİT –FATİH ÖZBEK – ANKARA

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ