Birleşik Rusya’nın bölgesel şubelerinin vali-sekreterleri: herkes oy haklarını hızlı ve kolay bir şekilde kullanabilir - Gazete Şanlıurfa

Gazete Şanlıurfa

SON DAKİKA

Birleşik Rusya’nın bölgesel şubelerinin vali-sekreterleri: herkes oy haklarını hızlı ve kolay bir şekilde kullanabilir

Birleşik Rusya’nın bölgesel şubelerinin vali-sekreterleri: herkes oy haklarını hızlı ve kolay bir şekilde kullanabilir 2024, Ülke genelinde...

11 Eylül 2024
Birleşik Rusya’nın bölgesel şubelerinin vali-sekreterleri: herkes oy haklarını hızlı ve kolay bir şekilde kullanabilir

Birleşik Rusya’nın bölgesel şubelerinin vali-sekreterleri: herkes oy haklarını hızlı ve kolay bir şekilde kullanabilir

2024,

Ülke genelinde seçimler 6-8 Eylül tarihleri ​​arasında yapılacak
Penza’da, Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri Vali Oleg Melnichenko, 126 numaralı sandık merkezini ziyaret etti. Bölgede şehir Duması milletvekillerinin seçimleri ve belediye düzeyinde seçimler yapılıyor.

“223 ilçe seçim komisyonu 08.00-20.00 saatleri arasında çalışacak. “Penza sakinlerinin oy verme haklarını hızlı ve rahat bir şekilde kullanabilmeleri için tüm koşullar oluşturuldu” dedi.

Samara’da partinin bölge şubesi sekreteri, Samara bölgesi vali vekili Vyacheslav Fedorishchev eşiyle birlikte Samara Üniversitesi’ndeki alanı ziyaret etti. S.P. Kraliçe.

“Seçimler bölgenin kaderiyle ilgili kararlar aldığımız dönemdir. Önümüzdeki beş yıl boyunca herkesin gelip kursa oy vermesi gerekiyor. Aday çok, herkesin karar verme şansı var” diye konuştu.

Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesi sekreteri Sevastopol’da Vali Mikhail Razvozhaev, oğluyla birlikte sandık merkezini ziyaret etti .

“Bu seçimlerin önemini abartmak zor: Sevastopol sakinleri şehir parlamentosunu seçiyor; bunlar önümüzdeki beş yıl içinde Sevastopol’da hangi düzenlemelerin, hangi yasaların kabul edileceğini belirleyebilecek ve aynı zamanda yürütme üzerinde kontrol sahibi olabilecekler. yetkililer. Şehrin gelişimi, yürütme ve yasama otoritelerinin ne kadar etkili çalıştığına bağlıdır” diye vurguladı Mikhail Razvozhaev.

Seçimlerin her zamanki gibi yapıldığını ve tüm sandıklarda güvenliğin sağlandığını sözlerine ekledi.

Tek Oylama Günü’nde neredeyse ülke genelinde seçimler yapılıyor. Bölgelerde bölgesel ve yerel düzeyde milletvekilleri için oy kullanılıyor: Rusya Federasyonu’nun kurucu kuruluşlarının 13 yasama meclisinde, bölgesel başkentlerin 21 şehir dumasında seçimler yapılıyor. Ayrıca Anadyr ve Abakan şehirlerinin belediye başkanları ve 25 bölge başkanı seçiliyor. Devlet Duması milletvekillerinin ara seçimleri tek görevli seçim bölgelerinde düzenleniyor. Ayrıca yerel özyönetim organlarındaki 33,7 binden fazla yetki değiştirilecek.

Hoparlör
Razvozhaev Mihail Vladimiroviç
Razvozhaev Mihail Vladimiroviç
Partinin Sivastopol Bölge Şubesi Sekreteri, Sevastopol Şehri Valisi, Sevastopol Şehri Hükümet Başkanı
#Penza bölgesi
#Sivastopol
#Samara bölgesi
#Razvozzhaev
#Fedorishchev
#Melnichenko
#EDG2024
#seçim2024
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/gubernatory-sekretari-regotdelenij-edinoj-rossii-kazhdyj-mozhet-realizovat-svoyo-izbiratelnoe-pravo-bystro-i-udobno

, , , , , ,

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ