Pozisyonunuzu ifade edin: Birleşik Rusya Devlet Duması milletvekilleri sandık merkezlerini ziyaret etti - Gazete Şanlıurfa

Gazete Şanlıurfa

SON DAKİKA

Pozisyonunuzu ifade edin: Birleşik Rusya Devlet Duması milletvekilleri sandık merkezlerini ziyaret etti

Pozisyonunuzu ifade edin: Birleşik Rusya Devlet Duması milletvekilleri sandık merkezlerini ziyaret etti 2024, Bölge ve belediye seçimlerinde...

11 Eylül 2024
Pozisyonunuzu ifade edin: Birleşik Rusya Devlet Duması milletvekilleri sandık merkezlerini ziyaret etti

Pozisyonunuzu ifade edin: Birleşik Rusya Devlet Duması milletvekilleri sandık merkezlerini ziyaret etti
2024,

Bölge ve belediye seçimlerinde oylarını kullandılar
Devlet Duma Sivil Toplumun Geliştirilmesi Komitesi Başkanı Olga Timofeeva, Stavropol koreografi okulunun 122 numaralı oylama istasyonunda oy kullandı.

“Önümüzdeki 5 yılın bölge başkanını seçiyoruz. İlgilenmek, insanların, sizin ve benim desteğimiz güç verir, en zor sorunların çözülmesine yardımcı olur. Bu, bugün özellikle önemlidir. Zor bir sınav döneminden geçiyoruz ve takım olmamız gerekiyor. Pozisyonunuzu ifade etmeniz çok önemli” dedi parlamenter.

Devlet Duması milletvekili Alexey Lavrinenko da Stavropol’un Apanasenkovsky ilçesine bağlı Derbetovka köyünde oy kullandı . “Bu, bu sandıkta oy kullandığım 36. yıl. Bu üç gün boyunca huzurlu çalışmalar dilerim. Katılımın çok iyi olduğunu, insanların aktif olarak katıldığını belirtmek isterim” dedi.

Devlet Duması milletvekili Alexei Volotskov, Volgograd 2 Nolu Lisesi’nde bölge başkanı ve bölgesel Duma milletvekilleri seçimlerinde oy kullandı. “Son yıllarda bölgede olumlu sonuçlarını herkesin görebileceği pek çok çalışma yapıldı: onlarca yeni ve modern sosyal tesis hizmete açıldı: hastaneler, klinikler, spor kompleksleri, parklar ve bahçeler. Bölge ciddi bir dönüşüm geçirerek iş ve yaşam, ticaret ve turizm, eğitim ve kişisel gelişim açısından umut verici ve çekici hale geldi. Bütün bunlar, pekiştirilmesi ve burada durmaması gereken çok sayıda çalışmanın sonuçlarıdır. Önümüzde sistematik çözümler ve etkili çalışma gerektiren pek çok görev ve sorunlu konu var. Bu yüzden bugünlerde kenara çekilmeyip seçiminizi yapmamak çok önemli!” – parlamenter dikkat çekti.

Birleşik Rusya Devlet Duması milletvekili Veronika Vlasova, Kemerovo’daki sandık merkezinde ilk oy kullananlardan biriydi . Anne ve babasıyla birlikte geldi. “Oy verme günlerinde daima bölgede olmaya çalışıyorum. Bu nedenle bugün bir kez daha bölgenin geleceğine oy verdim” dedi Veronika Vlasova.

Tek Oylama Günü’nde neredeyse ülke genelinde seçimler yapılıyor. Bölgelerde bölgesel ve yerel düzeyde milletvekilleri için oy kullanılıyor: Rusya Federasyonu’nun kurucu kuruluşlarının 13 yasama meclisinde, bölgesel başkentlerin 21 şehir dumasında seçimler yapılıyor. Ayrıca Anadyr ve Abakan şehirlerinin belediye başkanları ve 25 bölge başkanı seçiliyor. Devlet Duması milletvekillerinin ara seçimleri tek görevli seçim bölgelerinde düzenleniyor. Ayrıca yerel özyönetim organlarındaki 33,7 binden fazla yetki değiştirilecek.

Hoparlör
Timofeeva Olga Viktorovna
Timofeeva Olga Viktorovna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sekizinci Toplantısı Devlet Duması Yardımcısı, Sivil Toplumun Gelişimi, Kamu ve Dini Derneklerin Sorunları Devlet Duması Komitesi Başkanı.
#Devlet Duması
#milletvekili
#seçim2024
#bölgeler
#Stavropol bölgesi
#Timofeeva
#Lavrinenko
#Volgograd bölgesi
#Volotskov
#Kemerovo bölgesi-Kuzbass
#Vlasova
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/vyrazit-svoyu-poziciyu-deputaty-gosdumy-ot-edinoj-rossii-posetili-izbiratelnye-uchastki

, , , , , ,

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ